Burleanu Sustine Ca Rezultatele Muncii Depuse Azi De Catre Federatia Romana De Fotbal Se Vor Vedea Abia Peste 6 – 8 Ani La Echipa Nationala A Romaniei

 

 100346992-payet-sport-xlarge_trans++XwMDgYfGZor1X6-CRVV9a1OrbyJvFmB9s_5hNhXNhRE

Razvan Burleanu, care se afla la conducerea Federatiei Romane de Fotbal, de trei ani, sustine, faptul ca, o calificare a primei reprezentative la Campionatul Mondial 2018, ar fi considerata ,,istorica”, tinda cont, de faptu ca, fosta administratie a Federatiei Romane de Fotbal, condusa de catre Mircea Sandu, nu a facut nimic ,,pentru dezvoltarea fotbalistica”.

,,O calificare la acest Campionat Mondial, ar fi  o calificare istorica, tinand cont ca , lucrurile nu au fost facute cum trebuie si a fost un teren arid, in toata aceasta zona de dezvoltare fotbalistica. In aceste conditii, nu poti sa vorbesti despre o inalta predictibilitate, in ceea ce inseamna performanta sportiva. De aceea, ceea ce facem azi, sa nu va asteptati sa se vada maine. Sase-opt ani de zile reprezinta un orizont  de timp, in care poti sa influentezi lucrurile. Acesta este cadrul in care orice investitie pe care o faci azi in fotbal. Rezultatele nu le poti culege niciodata pe termen scurt”, a declarat Razvan Burleanu.

 

De asemenea, acesta a mentionat, faptul ca, eventuala prezenta la Cupa Mondiala din 2018 poate influenta in mod pozitiv cariera fiecarui jucator din echipa nationala. ,,As prefera sa vorbim despre victorii, mai ales ca obiectivul nostru este sa oprim aceasta pauza de 20 de ani de la Cupa Mondiala. Dincolo de bucuria pe care ti-o aduce prezenta la un Mondial, o calificare va influenta cariera fiecarua dintre jucatorii echipei nationale. Orice meci este ca o finala. Ne dorim foarte, foarte mult sa ne calificam la aceasta Cupa Mondiala, iar prima finaa va fi importiva Danemarcei”, a precizat presedinteleFRF.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s