Acord Intre CS Dinamo Si FC Dinamo In Legatura Cu Modernizarea Stadionului Din Stefan Cel Mare

Reprezentantii Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti si ACS FC Dinamo Bucuresti au avut, luni, o intalnire,in  urma careia au decis, sa initieze si sa sustina demersurile necesare si legale  pentru realizarea, prin Compania Nationala de Investitii, a Obiectivului de Investitii ,,Complexul Sportiv Dinamo – Stadion Central”.

 noul stadion dinamo

,,Aspectele si solutiile discutate vor fi prezentate, vineri, 24 martie administratorilor judiciari si administratorului special ai ACS FC Dinamo Bucuresti, entitati desemnate in procedura insolventei, care vor intreprinde, in perioada urmatoare, toate demersurile legale pentru indeplinirea conditiilor impusede Compania Nationala de Investitii, in conformitatecu prevederile articolului 4 la Anexa 3. ,,Programul 25/2001 privind infiintarea CNI”, se mentioneaza intr-un communicat, remis, luni seara..

 

Stadionul Dinamo, selectat pentru programul de reabilitare, din cadrul proiectului EURO 2020, se afla in fata riscului de a fi exclus din lista arenelor pentru acest proiect, a anuntat, recent, Federatia Romana de Fotbal, prin presedintele acesteia. ,,Apreciem acest risc, avand in vedere, faptul ca, proiectul de reabilitare a stadionului, este in acest moment blocat, iar pana la 31 martie 2017, este necesara definitivarea listei stadioanelor propuse pentru reablitare”,  explica Razvan Burleanu.

Pe 27 februarie, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, declara ca este posibil ca Stadionul Dinamo, sa nu intre in planul de modernizare pentru organizarea in Romania, la standarde internationale, pentru antrenamentele oficiale ale echipelor nationale. Cele patru arene, pe care Romania le-a ales, pentru a le moderniza, sunt: Arcul de Triumf, Steaua, Rapid si Dinamo.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s