Roger Federer S-A Declarat Complet Surprins Dupa Victoria Sa Din Turneul ATP Masters 1.000 De La Indian Welles

 

 roger-federer-18a

,,Sunt complet surprins, de tot ceea ce s-a intamplat, pentru ca nu am fost departe de a cadea pelocul 35 mondial, daca nu as fi participat la Openul Australiei, din luna ianuarie, sau daca as fi fost eliminat mai devreme. Acum sunt pe locul 6 si este formidabil. Sunt, cu adevarat, foarte multumit nu doar de victorii, dar si de modul in care am reusit sa-I inving pe Stan, pe Rafa Nadal, precum si pe toti cei care i-am invins in Australia. Este extraordinar,insa surpriza  ramane mare”, a declarat Federer, la sfarsitul meciului.

 

Fostul numarul unu mondial considera, faptul ca, a avut un avantaj, din punct de vedere fizic, in fatalui Wawrinka, dupa meciurile dificile, pe care acesta le-a avut, in optimi si in sferturi de finala, cu japonezul Kei Nishikori si austriacul Dominic Theim, ambele castigate in trei sferturi.

Referindu-se la urmatorul turneu la care va participa, unul la fel de dificil, Mastersul 1.000 ATP de la Miami/Florida, Federer a declarat: ,,Voi avea cateva zile de pauza, iar acum este foarte important sa ma odihnesc. Stiu cat este de dicil sa castigi turneele de la Indian Wells si  Miami. Din acest moment nu voi veni la Miami cu obiectivul de a castiga titlul, chiar daca toata lumea asteapta asta de la mine, dupa acest debut de sezon. Cunosc pericolul primelor tururi in turneele Masters 1.000”.

 

Roger Federer, in varsta de 35 de ani, are in palmares 18 titluri de Mare Slem, iar duminica, a castigat cel de-al 90-lea turneu din cariera sa, in circuitul ATP.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s