Cromoterapia Te Ajuta Sa Visezi In Roz

bouquet-of-spring-flowers

 

Culorile activeaza, prin intermediul retinei, terminatiile nervoase si influenteaza moralul. Pentru ca fiecare dintre noi poseda o anumita lungime de unda si o anumita energie, le percepem in mod diferit.

 

Rosul

Rosul este culoarea sangelui.  Este un stimulent general: excita, provoaca, mobilizeaza, incita la actiune, faciliteaza asociatiile de idei, creste presiunea sangvina si activeaza respiratia.

 

Albastrul

Albastrul are proprietati sedative. Stimuleaza apararea organismului si combate insomnia, induce starea de liniste interioara si incita la meditatie.

 

Albul

Albul nu este culoare, este umina absoluta, inseamna echilibru, calm, pace, prospetime. Albul alina durerile reumatice, lasa energiile pozitive sa patrunda in corp.

 

Portocaliu

Portocaliul indeparteaza senzatia de oboseala, stimuleaza vezica biliara si este recomandat in probleme digestive si respiratorii. De asemenea, este un stimulent al glandei tiroide.

 

Verdele

Verdele este culoarea sperantei si a gandirii pozitive. Este benefic cand ai probleme sentimentale, probleme cu tensiunea arteriala, sau in caz de insomnie, este culoarea echilibrului.

 

Violetul

Violetul calmeaza durerea si stimuleaza intelectul, micro circulatia cerebrala, combate disfunctiile veziciibiiare si ale rinichilor. Violetul este indicat si in tratamentul celulitei.

 

Galbenul

Galbenul combate starea depresiva. Este ideal in oboseala mintala, stres, in probleme digestive. El da senzatia de caldura, calmeazapsihonevrozele si stimuleaza functiile hepatice.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s