Uleiurile Ajuta La Estomparea Ridurilor

90d32-lips

Fumatul, un regim dezechiibrat, neaplicarea protectie solare, poluarea, stresul, toate sunt de vina pentru aparitia prematura a ridurior. Acestea sunt linii permanente, care se accentueaza din foarte multe motive: miscari muscuare, scaderea nivelului de estrogen sia grasimilor din zona ochilor.

 

Uleiul De Nuca De Cocos

 

Uleiu de nuca de cocos este bogat in antioxidanti si impiedica actiunea radicalilor liberi, care este una dintre cauzele principale ale imbatranirii precoce. Maseaza pielea din jurul ochilor cu putin ulei de nuca de cocos in fiecare seara, inainte de culcare, pentru a ajuta la reducerea aspectului  liniilor fine si a ridurilor.

 

Uleiude Masline

Uleiul de masline a fost folosit pentru prima data, in urma cu peste 5.000 de ani, cand a fost extras din fructele de masline si egiptenii l-au adoptat rapid ca produs cosmetic. Uleiu de masline este bogat in antioxidanti si vitaminele A si E, care ajuta la estomparea ridurilor.pune 2 pana la 3 picaturi de ulei de masline pe zona expusa ridarii si maseaza delicat. Repeta procedeul de 2 ori pe zi.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s