Beyonce Si Michelle Obama Poarta Bijuterii Create De O Romanca

 

 cropped-banner_wordpress

Beyonce a purtat la petrecerea Harvey Weinstein, organizata dupa ceremonia de decernare a premiilor Oscar, bijuterii de peste 100.000 de dolari. Celebra artista a purtat si un inel, creat la comanda de atre Narcisa Pheres, o creatoare de bijuterii nascuta in Romania. Piesa, care avea un diamant urias, in forma de inima, a fost estimata la 15.000 de euro.

Bijuteriile Narcisei Pheres sunt in prezent achizitionate de catre numeroase celebritati. Michelle Obama a optat pentru un inel realizat din aur alb si  Ice Diamonds, gri si verzi, pe care l-a purtat la ultimul discurs al lui Barack Obama in calitate de presedinte al Stateor Unite.

 

Beyone, Michelle Obama, Chrissy Meitz, Marcia Gay Harden, Tory  Kelly sau Tracee Ellis Ross sunt, insa, doar cateva dintre personalitatile care au ales sa ii cumpere creatiile.

Narcisa Pheres s-a nascut in Romania, dar a reusit sa isi faca cunoscut numele  ata in Japonia, cat si America, iar asta datorita bijuteriilor gandite de ea. ,,Am terminat Facultatea de Filoogie la Universitatea Bucuresti, iar apoi am plecat in Japonia, la Tokyo mai exact, unde mi-am continuat studiile. Ulterior, am ramas in aceasta tara minunata.

Am lucrai initia pentru o firma de antichitati, bijuterii si arta. Eram mereu in contact cu pietrele pretioase. Clinetii au inceput sa imi ceara sa schimb designul la unele piese si asa am descoperit, faptul ca, imi place foarte mult sa desenez, sa creez bijuterii. Apoi am facut studii de design si gemologie. Au existat multi oameni care mi-au sustinut ideile si banuiesc ca niciunul nu regreta acum.  Am avut sansa sa intalnesc oamenii potriviti cu care sa lucrz si sa dezvolt brandul la nivel gobal, dar norocul fara munca nu te duce departe in viata. Bijuteriile pe care eu le creez nu au nimic de a face cu trendurile. Nu creez decat bijuterii fine. Cel mai scum exemplar este unul dintre inelele cu diamante colorate (sunt mai multe, dar cateva depasesc 10 milioane de euro). Eu fac doar designul, pietrele nu sunt proprietatea mea. Cel mai ieftin probabil ca ajunge la 2.000 euro”, a declarat Narcisa Pheres, pentru Gandul

In prezent, Narcisa este directorul de creatie  al unei firme de bijuterii japoneze si locuieste intre Hong Kong si Tokyo. ,,M-am adaptat foarte bine la ambele stiluri de viata. Nu a fost greu, pentru ca traiesc viata de zi cu zi dupa propriile principii si valori. Suntem o familie europeana, sotul meu este german”, afirma Phares.

 

Phares recunoaste, faptul ca, reusitele sale sunt marcate asa cum se cuvine in familie: ,,Desfacem sampanie foarte des, si acasa, dar si la studio. De obicei, reusitele le serbez cu sotul sau partenerii de afaceri la cina, intr-unul dintre restaurantele mee preferate din Hong Kong sau Tokyo, sau orice alt colt al lumii unde ma aflu atunci”, a mai adaugat ea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s