Presedintele Federatiei Franceze De Tenis (FFT), Bernard Giudicelli, Se Va Intalni Cu Maria Sarapova

 

 open-kit-nike-maria-sharapova-french_3305302

,,Agentul Mariei Sarapova ne-a scris pentru a ne cere sa discutam. Ne vom intalni, ii vom asculta argumentele si apoi vom vorbi cu Guy Forget, (directorul turneului), si vom lua o decizie”, a explicat noul presedinte al FFT, ales pe 18 februarie, care nu este prea favorabil cererii fostei nr. 1 mondial, a carei suspendare pentru dobaj ia sfarsit pe 26 aprilie. ,,Integritatea este unul dintre angajamentele noastre forte. Nu putem decide, pe d e  o parte, sa crestem fondurile alocate luptei antidoping, iar pe de alta parte…sa dam invitatii”, a declarat, joi, acesta, evocand afirmatiile scotianului Andy Murray referitor la acest subiect.

,,Eu consider, faptul ca, trebuie sa muncesti pentru a reveni”, afirma, in The Times, jucatorul nr.1 mondial, referindu-se la invitatiile de care dubla campioana de la Roland Garros (2012, 2014), beneficiaza pentru turneele de la Roma (15-21 mai), Madrid (7-13 mai) si Stuttgard (24-30 aprilie), unde va juca pentru prima data dupa suspendarea de 15 luni.

Fara un wild – card, rusoaica in varsta de 29 de ani, laureata a cinci trofee de Grand Slam, dintre care doua la Pari (2012, 2014), nu va putea intra pe Tabloul Principal la turneul de la Roland Garros. Ea nu figureaza in clasamentul WTA si nu va putea relua competitia decat pe 26 aprilie, la Stuttgard, dupa publicarea listei celor 108 jucatoare calificate direct pentru primul tur la Roland Garros.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s