Tarifele De Inchiriere Pentru Evenimentele Care Se Desfasoara Pe Arena Nationala

 

img_20170225_211932

 

Tarifele de inchiriere pentru evenimentele care se desfasora pe Arena Nationala, au fost apropbate, marti, de consilierii municipali ai Capitalei.

 

Sumele incasate vor constitui venituri proprii la Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) si Primaria Municipiului Bucuresti (PMB), fiind distribuite, in mod egal, intre acestea.

 

Contractele de inchiriere pentru evenimente vor fi incheiate de catre ALPAB, care va incasa si chiria aferenta. Preturile vor fi actualizate anual.

 

Este vorba despre urmatoarele tarife de inchiriere pentru evenimentele care se desfasoara pe Arena Nationala:  campionatul intern de fotbal, Cupa Ligii si Cupa Romaniei, meciuri ale echipei nationale – 13.000 de euro/eveniment; UEFA Chamions League – 28.000 de euro/eveniment; UEFA Europa League – 23.000 de euro/eveniment); evenimente culturale – 18.0000 euro/eveniment); evenimente speciale, cu inchiriere inclusiva a Arenei Nationale – 30.000 de euro/eveniment; evenimente restranse, care nu implica utilizarea gazonului si a spatilor din tribune – 15 euro/mp/eveniment); servicii de operare Stadion Arena Nationala – 10.000 euro/meci sau eveniment, evenimente corporate – 500 euro/ora), filmari private – 400 de euro pe ora.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s