Maryl Streep L-A Acuzat Pe Karl Lagerfeld Ca Ii ,,Umbreste” Aparitia La Ceremonia De Decernare A Premiilor Oscar

 

Maryl Streep l –a acuzat, sambata, pe designerul Karl Lagerfeld, ca ii afecteaza prezenta la ceremonia Oscarurilor, dupa ce acesta a declarat, faptul ca, actrita ar fi fost platita pentru a purta pe covorul rosu o alta orchie decat cea comandata initial.

Meryl-Streep-meryl-streep-32120979-1024-768.png

Acuzatia lui Karl Lagerfeld a facut inconjurul lumii. “Intamplarea a fost preluata la nivel mondial si imi umbreste, tot la nivel mondial, aparitia la premiile Oscar, cu ocazia recordului de 20 de nominalizari, eclipsand aceasta onoare in ochii media, ai colegilor si ai publicului”, sustine Streep, in varsta de 67 de ani, intr-o declaratie.

De asemenea, aceasta a respins, sambata, scuzele transmise de catre Karl Lagerfeld, care a recunoscut ca a ,,inteles gresit, faptul ca, doamna Streep, a ales un alt designer, pe baza remuneratiei”, si a adaugat, faptul ca, regreta controversa aparuta. ,,Declaratia generica, de parere de rau, a domnului Lagerfeld pentru aceasta ,,controversa”, nu a fost o scuza” a explicat actrita.

 

Potrivit Woman’s Wear Daily (WWD), Maryl Streep trebuia sa imbrace, la premiile Oscar, o rochie gri, din matase semnata de Chanel, din colectia 2017. Insa, dupa ajustarile necesare, actrita a anuntat, faptul ca, refuza sa o poarte, deoarece a gasit un alt designer. ,,Am facut o schita si am inceput sa lucram la rochie, a declrat designerul, in varsta de 83 de ani, pentru WWD, care a precizat ca, cineva din echipa actritei a sunat, ulterior si a anuntat ca anuleaza comanda. ,,Nu continuati rochia. Am gasit pe cineva care ne va plati”, a povestit el asigurand ca Chanel nu plateste vedetele ca sa ii poarte creatiile. De asemenea, Lagerfeld a declarat ca, daca vrea, actrita poate pastra rochia realizata dupa dimensiunile ei.

Maryl Streep a primit, in acest an, cea de-a 20 –a sa nominalizare pentru rolul din ,,Florence Foster Jenkins”, ceea ce o face cu cele mai multe nominalizari din istoria Oscarurilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s