Rihanna, Numita Personalitatea Anului De Catre Universitatea Harvard

Rihanna,este cunoscuta, mai mult pentru melodiile sale de succes si pentru tinutele sale provocatoare, sau pentru implicarea sa industria modei, insa Universitatea Harvard a decis, miercuri, sa-i acorde o distinctie, pentru o alta latura a sa, numind-o “personalitattea umanitara a anului”.

rihanna-69a

Superstarul, in varsta de 29 de ani, originara din Barbados, va primi, personal, premiul, in campusul prestigioasei universitati americane, pe 28 februarie.

,,Datorita muncii sale caritabile, Rihanna, a construit un centru de oncologie si de aplicatii medicale ale radioactivitatii de prim ordin, pentru diagnosticarea si tratarea cancerului la san, la spitalul Queen Elizabeth, din Bridgetowm, Barbados”,  a subliniat directorul Fundatiei Harvard, S. Allen Counter.

De asemenea, celebra cantareata a realizat si un program menit sa suporte cheltuielile universitare pentru studentii din Caraibe, care pleaca sa studieze in SUA. Totodata, Rhianna sustine eforturile de a le oferi fetelor un acces mai bun la educatie in tarile in curs de dezvoltare.

,,Pentru aceste initiative filantropice si alte acte caraibe studentii din Fundatia Harvard, au ales sa-I acorde Rihannei tirlul ,,Personalitatea umanitara a anului 2017”, a precizat Counter.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s