Oglinda Sufletului: Ochi Frumosi Si Sanatosi

7-surgery.png

Ochii sunt fereastra prin care ne exprimam trairile si ne transmitem emotiile: orice femeie si-I doreste cat mai mari, mai expresi si mai seducatori. In plus, creierul nostru primeste mai multa informatie de la vaz decat de la toate celelalte simturi combinate. De aceea, este important, pe de o parte, sa ii punem in evidenta, cu farduri si mascara de calitate, iar pe de alta parte sa ii protejam si sa ii mentinem sanatosi.

Iata doua sfaturi care va vor fi de folos:

Poate nu v-ati gandit ca in mascara sau in fardul dumneavoastra de ochi ar putea sa apara, in timp, bacterii, care pot cauza infectii ale ochilor. De aceea, muti experti recomanda sa aruncam fardurile pentru ochi la fiecare trei luni. Ochii nostri merita un efort. Daca ezitati sa aruncati de 4 ori pe an cosmeticele neterminate, o alternativa pentru a fi in siguranta – conform Clinicii Mayo din Statele Unite – este sa va tratati cosmeticele pentru ochi in acelasi mod in care va tratati mancara si sa le mirositi inainte de a le folosi. Daca mirosul s-a modificat, renuntati sa le mai folositi.

 

Mancati alimente de culoarea razelor de soare:  asigurati-va  ca cina dumneavoastra contine o infuzie de galben si portocaliu. Galbenusurile si o varietate de legume portocalii si galbene, incluzand morcovii si dovleacul, sunt surse bune de zeaxantina si luteina, nutrienti vitali care protejeaza impotriva degenerescentei maculare legate de varsta. Si legumele de culoare verde-inchis, precum napul, varza, verdeturile de primavara, spanacul, salata verde, broccoli si dovleceii, au efecte benefice asupra ochilor nostri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s