Unde Calatoresc Cuplurile Din Romania De Valentine’s Day

 

Capitalele si marile orase din cele mai vizitate tari europene sunt in continuare preferate de indragostitii romani de Valentine’s Day. Roma, Barcelona, Berlin, Londra si Paris, sunt destinatiile catre care se indreapta in februarie luna aceasta multi romani.

 

carnival-europe-port-crete-1

Cele mai multe cautari efectuate pe site-ul monondo.ro, s-au indepartat catre Roma. Orasu promite la ,,dolce vita” la propriu – aici se afla celebra Fontana di Trevi,  locul in care s-a filmant o scena de iubire din filmul clasic La Dolce Vita. Costul de persoana pentru bilet de avion si cazare la un hotel de trei stele intre 12 si 15 februarie porneste de la 115 euro.

 

Barcelona este a doua cea mai cautata destinatie de catre romani pentru Valentine’s Day. Orasul ofera infinite motive pentru a sarbatori oricand viata si, mai ales, viata in doi, pe stradute serpuitoare catre galerii, muzee sau restaurante fermecatoare. Costul de persoana pentru o vacanta de patru zile la Barcelona este dublu fata de Roma. Pentru bilet de avion si cazare la hotel central de trei stele, ofertele pornesc de 220 euro de persoana.

 

Pe romanii pasionati de calatorii si de filme, Berlin ii intampina , in februarie, cu un festival de film, celebru, cea de-a 67-a editie a Berlinalei. Totodata, costul redus al unui bilet de avion si durata relativ scurta de zbor (aproximativ doua ore) atrag tot mai multe cupluri  in perioada 12-15 februarie. Adaugand la acesta costul de cazare la un hotel de patru stele, bugetul pentru Berlin se apropie de cel pentru Roma, pornind de la 120 de euro de persoana.

 

Londra nu este printre cele mai ieftine destinatii, insa este in continuare printre cele mai cautate de catre calatorii romani, indiferent de sezon. Pentru perioada 12-15 februarie, costul pentru bilet de avion si cazare la hotel de trei stele in zona Hyde Park porneste de la 280 euro de persoana. Cu toate acestea, o plimbare in celebrul parc, o vizita la trei dintre cele mai mari si mai frumoase muzee londoneze, Muzeul Victoria si Albert, Muzeul de Stiinte, Muzeul Istoric al Naturii, sunt aventuri pentru care nu e nevoie de bilet de intrare.

 

De asemenea, in februarie veti gasi numeroase expozitii, galerii, evenimente la Milano, care va vor indragosti mai tare de arta din cee mai vechi timpuri. Mai mult, reducerile sunt in plin sezon luna aceasta in mai multe magazine din oras. Asadar, Milano este o operatiune pentru cei care sunt pasionati de arta sau care iubesc sa mearga la cumparaturi iar bugetul de persoana pentru bilet de avion si cazare la hotel de trei stele este mai mic fata de Paris.

Desi celebra poveste de iubire dintre Romeo si Julieta pastreaza amprente la aproximativ 120 de km distanta, la Verona, Venetia este destinatia aleasa de romani petru perioada 12-15 februarie. Aici are loc unul dintre cele mai mari Carnavaluri din Europa si, totodata, plimbarile cu vaporasu sau gondola sunt nelipsite dintr-un cadru memorabil. Costurile de persoana pentru un bilet de avion si trei nopti la hotel de trei stele in Venetia sunt cele mai ridicate, comparativ cu celelate destinatii cautate pentru aceeasi perioada.

Pentru mai putin de doua ore de zbor pana la Atena si trei nopti de cazare la un hotel de patru stele, calatorii romani pregatesc un buget la jumatate fata de o escapada la Londra sau Paris. Atena este o destinatie care promite o bogatie de experiente care trezesc toate simturile, de la decorurile impunatoare si totodata, elegante din Acropole, la preparatele mediteraneene, cu tzatziki, masline si fructe de mare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s