Kylie Minogue A Obtinut O Prima Victorie In Disputa Cu Vedeta De Reaity Kylie Jenner Privind Marca ,,Kylie”

 

Artista australiana Kylie Minogue a obtinut o victorie in disputa cu vedeta de reality show Kylie Jenner, in ceea ce priveste folosirea numelui comun, ,,Kylie”, ca marca inregistrata, in campaniile publicitare de pe teritoriul SUA.

50337525

 

Biroul de marci inregistrate si patente, din SUA, a respins, luno cererea lui Jenner, relateaza Global News, insa, vedeta de televiziune intentioneaza sa mearga mai departe in justitie pentru a folosi numele ,,Kylie”, pentru linia sa de articole vestimentare si produse de frumusete.

 

Minogue si compania familiei sale, KDB Pty Ltd, au stipula initial, faptul ca, marca lui Jenner, va crea confuzie intre consumatori si va estompa brandul sau.

 

Celebra cantareata australiana detine marca inregistrata pentry ,,Kylie”, in serviciile de divertisment si inregistrari muzicale alaturi de domeniul Kylie.com, conform revistei People.

 

In documentele inaintate Curtii, Mingue a denumit-o pe Jenner ,,personalitate secundara de televiziune”, care apare in calitate de ,,personaj secundar” , in emisiunea ,,Keeping Up with the Kardashians” si al carei exhibitionism fotografic si postari contraversate au fost criticate de grupurile pentru drepturie persoanelor cu dizabilitati si din partea comunitatii afro-americane.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s