Gigantul Nordstrom A Anuntat Ca Renunta La Linia De Imbracaminte Si De Pantofi Semnata De Ivanka Trump

Cunoscutul lant de magazine american Nordstrom a anuntat, faptul ca, renunta la linisa de imbracaminte si de pantofi, semnata de catre Ivanka Trump, invocand vanzarile in scadere, ale acesteia, dupa o campanie de boicot.

 

untitlediv

Intr-un comunicat, Nordstrom, a precizat, faptul ca, deciziile sale de cumparare sunt luate in functie de performanta produselor, iar renuntarea la unele dintre cele peste 2.000 de branduri vandute, in magazinele sale face parte din ritmul regulat al afacerii sale.

,,In fiecare an, renuntam la aproximativ 10% din branduri si ne improspatam oferta tot cu acelasi procent. In acest caz, bazandu-ne pe performanta brandului, am decis sa nu o mai cumparam pentru acest sezon”, au declarat reprezentantii gigantului.

Anuntu facut de Nordstrom intervine, dupa o campanie initulata #GrabYourWallet, care solicita consumatorilor sa boicoteze magazine care comercializate semntate Trump.

Compania #GrabYour Wallet a fost lansata in octombrie 2016, de catre doua femei, care au ales pentru titlul acesteia o denumiere care face aluzie la o remarca vulgara, facuta de catre Donald Trump, cu privire la femei, intr-un filmulet din 2005.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s