Maria Sarapova, Suspendata Pentru Dopaj, A Profitat La Maximum De Aceasta Lunga Pauza

 

Jucatoarea de tenis Maria Sarapova, suspendata 15 luni, pentru dopaj cu meldonium, a profitat la maximum de aceasta lunga pauza, inainte de a reveni pe teren, luna aprile, impartindu-si timpul intre lecturi si calatorii.

open-kit-nike-maria-sharapova-french_3305302

,,Am descoperit ca eram prea puternica pentru a ma odihni. Inainte nu-mi puteam imagina, cum imi voi putea ocupa timpul, o perioada atat de lunga. Am avut 12 luni la dispozitie, sa ma gandesc, sa citesc, etc.”,  a declarat Sarapova pentru presiunea rusa.

,,Am petrecut o vacanta in Croatia.  A  fost cu adevarat. Am sarbatorit, apoi Anul Nou, in Hawaii. Am avut in sfarsit o adevarata sarbatoare. De asemenea, nu am fost niciodata la Londra, ca turista si nu am vazut aproape nimic din acest oras cand am disputat turneul de la Wimbledon”,  a adaugat frumoasa rusoaica, in varsta de 29 de ani.

Maria Sarapova nu a mai disputat niciun meci de la sfertul de finala pierdut la Openul Australiei, in ianuarie 2016, impotriva americancei Serena Williams. Depistata pozitiv la medonium, cu ocazia turneului respectiv, ea a fost suspendata de catre Federatia internationala de tenis (ITF), incepand din 26 ianurie 2016.

Fixata initiala la 24 de luni de catre ITF, suspendarea rusoaicei a fost redusa la 15 luni, de catre Tribunal de Arbitraj Sportiv (TAS), de la Luasanne, la inceputul lunii octombrie.

Fixata initial la 24 de luni de catre ITF, suspendarea rusoaicei a fost redusa la 15 luni de catre Tribunalu de Arbitraj Sportiv (TAS), de la Lausanne, la inceputul lunii octombrie.

In aceasta perioada de suspendare, Maria Sarapova a urmat, totodata, cursurile prestigioasei Business Scholl, din cadrul Universitatii Harvard.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s