Angelina Jolie, Noua Muza A Casei Guerlain Parfumeur

 

Angelina Jolie este noua muza a casei Guerlain Parfumeur. Anuntul a fos facut de catre celebrul brand, pe pagina sa de Instagram.

o-51105

Actrita si producatoarea americana se simte strand legata  de aceasta casa de parfumuri, datorita mamei sale, actrita de origine franceza Marheline Bertrand, care prefera produsele cosmetice de la aceast brand.

 

 

 

Guerlain Parfumeur a anunta, faptul ca, la dorinta Angelinei Jolie, toate incasarile, generate de catre imaginea ei, vor fi donate in scopuri caritabile. Este un gest, cu care ne-a obisnuit celebra actrita, implicata in foarte mute actiuni umanitare. De asemenea, Angelina Jolie este celebra, pentru actiunile sale sociale, motiv pentru care a fost desemnata Inalt Comisar Pentru Refugiati al Natiunilor Unite.

 

Inspirat de valorile de independenta, libertate si curaj, Thierry Wasser, un parfumer modern, care in 2008 a fost numit la conducerea casei Guerlain, a creau un parfum, ale carei arome sunt foarte bine pastrate. Nici macar numele viitorului parfum nu a fost facut  public.

Wasser a creat un parfum, care este inspirat de catre Angelina Jolie, o personalitate, care exprima multe fatate ale feminitatii. O femeie moderna, care ia decizii, intr-un moment tulbure al vietii sale si care incearca sa-si implineasca visurile.

 ,,Mereu am creat parfumuri inspirate de femeile pe care le admir”, a declarin Jacques Guerlain, mostenitor al firmei, care a creat de-a lungul timpului, parfumuri celebre, precum ,,L’Heure Bleue”, ,,Shalimar”, sau ,,Mitsouko”.

 

Este prima data, cand Angelina Jolie, accepta sa devina imaginea unui brand de cosmetice.

Campania publicitara va fi realizata de catre celebrul regizor Terrence Malick, si va fi lansata in luna martie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s