Scarlett Johansson Si Romain Dauriac S-Au Despartit

 

Actrita Scarlett Johansson si jurnalistul francez Romain Dauriac, ar fi pus capat relatiei lor, in urma cu mai multe luni, desi, oficial, nu se conosc motivele despartii lor.

scarlett-johansson-cosmopolitan-may-2016

Potrivit unor surse, citate de catre pubictia People, cei doi locuiesc separat, inca din vara anului 2016. La cea mai recenta aparitie in public, la Marsul Femeilor din Washington, din acest weekend, Scarlet a fost fotografiata fara vergheta, dand astfel nastere la speculatii.

Un apropiat al lui Romain Dauriac a facut publice declaratii destul de enigmatice cu privire la cei doi. ,,Ma asteptam demult la acest lucru. Romain si Scarlett, nu aveau niciun sens impreuna. Mereu a fost ceva ciudat la mijloc”, a declarat el, demonstrand ca actrita nu era agreata de apropiatii ziaristului.

Cei doi s-au cunoscut, in octombrie 2012, in timpul unui dineu la New York, iar in septembrie 2013, actrita recompensata cu un premiu BAFTA isi afisa inelul vintage confirmand ca se logodise. Cuplu s-a casatorit in secret, in 2014, la putin timp dupa nasterea fiicei lor, Rose Dorothy.

Scarlet johansson si Dauriac nu au doar o fiica in comun, ci si o afacere: sunt coproprietarii marcii de floricele de porumb ,,Yummy Pop”. Ultima oara, cand au fost vazuti impreuna, a fost in luna decembrie, la inaugurarea unui punct de servire cu pop corn la Teatrul Gymnase din Paris.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s