Finala Intre Serena Si Venus Williams La Australian Open

 

Finala editiei 2017 a Open-ului Australiei, primul turneu de Mare Slem al anului, dotat cu premii in valoare totala de 50 milioane dolari australieni, se va disputa, la simplu feminin, intre surorile americane Serena si Venus Williams, asa cum s-a mai intamplat, in urma cu 14 ani.

nintchdbpict000296809399-e1485334690588

Joi, la Melbourne, in penultimul act al competitiei, Serena Williams, a invins-o, in doua seturi, 6-2, 6-1, pe croata Mirjan Lucic – Baroni, dupa doar 50 de minute.

Ramasa principala favorita, dupe eliminarea detinatoarei trofeului, germanca Angelique Kerber, Serena Williams, se va lupta pentru castigarea ceui de-al saptelea sau titlu la Australian Open, cu sora sa mai mare, Venus Williams, care a trecut la randul ei, in semifinale de o alta jucatoare americana, Coco  Vandeweghe.

Serena si Venus au mai disputat finala Open-ului Australie si in anul 2003, iar victoria a revenit atunci mezinei. Daca Serena Williams va castiga finala de la Malbourne, isi va putea recpata fotoliul de lider al clasamentului WTA.

Cele doua surori Williams au disputat, pana in prezent, opt finale de Mare Slem, Serena reusind sa castige de sase ori, ultima data in anul 2009, la Wimbledon.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s