Doua Pahare De Suc Pe Zi Sunt La Fel De Daunatoare Precum Fumatul

Un nou studiu publicat recent, arata faptu ca, zaharul rafinat poate produce daune semnificative corpului, imbatranind majoritatea organelor interne. Mai exact, documentul arata, faptu ca, un consum zilnic de bauturi cu zahar adaugat, poate avea acelasi efect asupra organismului precum fumatul.  In fiecare doza de cola se gasesc aproximativ noua lingurite de zahar, in vreme ce, doctorii recomanda cel putin sapte lingurite de zahar.

coke_2

Analizandu-I pe cei care consuma in jur de doua pahare de bauturi cu zahar adaugat (in jur de 600 mililitri), cercetatorii au descoperit, faptul ca, organele lor prezentau semne ce ar fi trebuit sa apara 4-5 ani mai tarziu. Similare cu semnele aparute in cazul fumatorilor.

1c28daed4ecc3471c99bfcf9a0d045c0

De asemenea, pericolul se gaseste si in dulciuri – biscuiti, ciocolata, torturile sau inghetata, ar trebui consumate cat mai rar cu putinta. In loc de o dieta bogata in zahar, incecati sa va puneti lapunct una bogata in fibre si proteine, recomanda specialistii.

Avem, insa si o veste buna! O ceasca de cafea de dimineata este buna pentru sanatate. Cofeina reduce riscurile declinului cognitiv, a bolilor de ficat si a altor afectiuni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s