Karl Lagerfed Si Ralph Lauren O Vor Imbraca Pe Melania Trump La Ceremonia De Investire A Sotului Ei

Prime Doamne, s-au lasat indelung asteptate, dar pana la urma s-au oferit, nu unul, ci doi designeri pentru a o imbraca pe Melania Trump.

landscape-1451924379-hbz-melania-trump-00-index

Numele lui Ralph Lauren, circula, inca, de miercuri. Melania, fost top model international, nu si-a ascuns, niciodata, admiratia fapta de stilul ,,preppy” al acestui reprezentant al modei de dincolo de Ocean. Aceasta a purtat de mai multe ori tinute semnate de catre acest designer americn, cu ocazia aparitiilor oficiale sau in timpul campaniei prezidentiale a sotului sau.

De asemenea, este cunoscut, faptul ca, Ralph Lauren a creat tinute si pentru alte Prime Doamne, Michelle Obama, Nancy Reagan, Betty Ford, sar si pentru democrata Hillary Clinton, in timpul campaniei sale, pentru Casa Alba.

 

Karl Lagerfeld, directorul de creatie al casei Chanel, se va ocupa, insa, de rochiile de seara pentru balul organizat cu prilejul investiturii. Nimic nu indica, totusi, faptul ca firma Chanel, este care va fi reprezentanta la acest eveniment national.

Karl Lagerfeld este cunoscut pentru, faptul ca se afla la conducerea mai multor branduri, paralele, precum Fendi, sau casa lui de moda, cu acelasi nume.

Numerosi designeri ssi-au anuntat refuzul de a imbraca pe viitoarea Prima Doamna.

Cunoscutul designer american Tom Ford, declarase, intr-un interviu, pentru ,,Elle US”: ,,Putin conteaza, cine o sa fie Presedinte sau Prima Doamna, ei trebuie sa poarte haine accesibile, pentru majoritatea americanilor si fabricate in SUA. Hainele mele vin din Italia, si sunt intr-adevar scumpe. Prima Doamna, ca si Presedintele, trebuie sa reprezinte poporul”.

Donald Trump a tinut sa-i ia apararea sotiei sale, dupa comentariile facute de catre Tom Ford. ,,Melania nu i-a cerut niciodata lui Tom Ford sa o imbrace. Nu l-a placut niciodata si nu-I apreciaza modelele”, a declarat Trump, intr-un interviu acordat, a 18 ianuarie, postului Fox & Friends. ,,Nici mie nu-mi plac, nu am fost niciodata fan Tom Ford”, a tinut sa mai precizeaze acesta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s