5 Fructe Pentru Tinerete Vesnica

 

Afinele, rodiile, ananasul, merele si zmeura, contin cantitati importante de fibre, antioxidanti si nutrienti puternici, care lupta impotriva efectelor nocive ale radicalilor liber. Aceste fructe stimuleaza digestia, reduc rensiunea arteriala si nivelul de colestero din sange si imbunatatesc aspectul pielii.

b9ad772005653afce4d4bd46c2efe842_xl

Afinele

Afinele previn infectiile tractului urinar si stimuleaza productia de celule ale creierului. Sunt bogate in compusi chimici naturale, care maresc productia de colagen. De asemenea, sunt o sursa importanta de antocianine, antioxidanti extrem de puternici, care inaresc sistemul imunitar.

Ananas

Ananasul este potrivit pentru tratarea durerilor articulare produse de catre artrita. Reduce inflamatiile cauzate de astm. Deliciosul fruct contine cantitati mari de vitamina C si enzime care stimuleaza digestia. De asemenea, previne umflaturile pielii dupa traume, reduce artrita si angina. Totodata, este indicat in tratarea sinuzitelor.

Rodii

Rodia este un fruct esential, care lupta impotriva imbatranirii premature. Contine enzime care protejeaza de arsurile solare. Reduce nivelul de colesterol din sange si protejeaza de cancerul de proastata. Rodiile contin cantitati mari de antioxidanti puternici, cu proprietati antiimbatranire.

Zmeura

Zmeura este un remediu natural, folosit de sute de ani, in Orientul Mijlociu. Contine cantitati mari de vitamina C si antioxidanti. Reduce tensiunea artriala, nivelul de colesterol din sange si lupta impotriva a numeroase tipuri de cancer.

Mere

Merele sunt bogate in fibre si flavonoide necesare organismului uman. Lupta impotriva cancerului de plamani si prostata, stimuleaza imunitatea si reduc riscul de Alzheimer. De asemenea, merele contin si cantitati mari de antioxidanti care lupta impotriva a numeroase afectiuni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s