Shakira Face Apel La Elita De La Davos Sa Ajute Copiii Nevoiasi Sa Devina Liderii De Maine

Shakira le-a cerut liderilor politici si din domeniul afacerilor sa sustina eforturile de a hrani, educa si de a asigura ingrijire medicala pentru copiii saraci, in cadrul ceremoniei de deschidere a Forumului Economic Mondial de la Davos.

untitledghghghh

,,Copiii de astazi vor conduce afacerile de maine. Capacitatea lor de a contribui, va da forma societatilor de maine, va rezolva problemele zilei de maine”, a spus artista columbiana, intr-un discurs plin de pasiune. Shakira este ambasador al bunavointei, din partea UNICEF, si s-a dedicat problemelor  legate de dezvoltarea timpurie a copiilor.

,,In aceasta sala, se afla unele dintre cele mai  puternice persoane din lume, si sunt convinsa, ca stiti ce inseamna sa anticipati acest moment de cotitura”, a adaugat ea.

,,Trebuie sa folosim inteligenta si strategiile din afaceri, capacitatile, resursele umane si talentele din companiile dumneavoastra, pentru a face bine si a rezolva probleme sociale”, a subliniat cantareata columbiana.

Shakira, care a primit Premiul de Cristal, la Davos, pentru activitatea ei umanitara, este fondatoarea Fundatiei Pies Descalzos, care incearca sa asigure copiilor nevoiasi, dinColumbia, acces la o educatie de inalta calitate,

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s