Cristiano Ronaldo: ,,Nu Am Nicio Indoiala Ca Fac Parte Din Istoria Fotbalului”

 

Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, desemnat de FIFA cel mai bun jucator al anului 2016, a declarat, marti, ca nu are ,,nicio indoiala ca face parte din istoria fotbalului”. Nici noi nu avem.

cristiano-ronaldo_1v1eee3hpclft13hcwdk791jtk

,,Nu am nicio indoiala, ca fac parte din istoria fotbalului. Acesta a fost, intotdeauna, telul meu major, inca de cand am inceput sa joc: nu doar sa devin un fotbalist, ci sa fiu un star, sa ma straduiesc, intotdeauna, sa fiu cel mai bun”, a declarat Ronaldo, intr-un interviu acordat site-ului oficial al FIFA.

,,Trofeele vorbesc singure, fie ca sunt titluri, recompense individuale sau recorduri. Este o sursa de mare mandrie, iar acesta ma motiveaza, pentru a continua, sa muncesc in acelasi mod”, a adaugat fotbalistul.

In varsta de 31 de ani, Cristiano Ronaldo, a primit, luni, premiul FIFA – The Best, rezervat celui mai bun jucator al anului 2016, in cadrul unei ceremonii, care a avut loc la Zurich, Elvetia, care a incununat un an plin de succese pentru celebrul porughez, castigator al Ligii Campionilor si Cupei Mondiale a Cluburilor cu Real Madrid, a titlului de Campion European cu nationala Portugaliei, precumsi a trofeului Balonul de Aur, atribuit de revista France Football.

 

Sursa: FIFA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s