Ce Flori Sa Alegi Pentru Decorarea Casei Tale

Opteaza pentru flori in culori vibrante, deoarece acestea emana energie si vibratii pozitive. Dintre toate culorile, galbenul si portocaliul au cel mai mare impact, din acest punct de vedere. Daca vrei sa te relaxezi, sa alungi grijile si stresul, alege flori in nuante deschise precum alb, roz pal au bleu, si asazea-le in locurile casei in care vrei sa fii productiv, opteaza pentru flori in nuante tari, vibrante, precum rosu, mov, visiniu si alte culori tari.

luxury-home

In ceea ce priveste tipurile de flori, poti alege sa-ti decorezi casa pe zone. Cand vine vorba despre dormitor poti opta pentru trandafiri, gladiole, crizanterme, narcise sau galbenele.

Pentru zona de living, lalelele sunt o alegere foarte buna, deoarece sunt flori frumoase si aduc un pus de stil acestui spatiu. Pentru un impact mare, poti opta pentru un buchet de 20 de lalele, pe care sa le asezi in centrul camerei.

Bucataria este un alt loc din casa, pe care nu ar trebui sa il omiti, cand vine vorba de decorarea casei cu flori. Aici petreci mult timp alaturi de familia ta, motiv pentru care acest spatiu are nevoie de o atentie deosebita. Ce ai spune, daca ti-ai decora bucataria cu un buchet impresionant de gladiole, sau de crini cu tulpina lunga, pe care sa ii asezi in vaze inalte?

Un alt loc din casa ta, la care ar trebui sa te gandesti,  sa-l decorezi cu flori, este holul, mai ales daca dispui de un hol mare si spatios. Acesta este primul loc,cu  care intra in contact orice persoana, care iti trece pragul casei, asadar iti recomand sa alegi buchete de trandafiri in culori pastelate, deoarece transmit eleganta si rafinament.

In cazul in care doresti sa iesi din tipare, opteaza pentru flori salbatice, precum floarea – soarelui si macul, cel putin in perioadele din an in care gasesti aceste flori mai usor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s