Masuri Simple Pentru A Reduce Efectele Gerului

Pentru ca se anunta un val de ger napraznic, in zilele urmatoare, dati o atentie deosebita pielii iarna – aerul rece de afara si incalzirea centrala din interior o usuca.

 redhead-hood-face-winter-eyes-fog-models-mood-women-females-girls-babes-wallpaper-3

Daca aveti o piele grasa, aerul uscat rece poate insemna putine cosuri. Dar pielea normala sau uscata are tendinta de a deveni solzoasa, crapata sau aspra, ceea ce poate conduce, in timp, la aparitia prematura a ridurilor. Iata cateva masuri simple, pe care le puteti lua pentru a reduce efectele vremii reci asupra pielii:

·        Urmariti nivelul de hidratare a pielii. Din cand in cand, scarpinati o mica zona cu unghia; daca se albeste, pielea are nevoie de un plus de hidratare si exfoliere.

·        Folositi o crema pentru curatat fata, nu sapun, deoarece acesta indeparteaza uleiurile protectoare din piele.

·        Folositi o crema hidratanta de fata mai puternica decat de obicei, pe baza de ulei, pentru a va finaliza demachierea. Nu ignorati pielea delicata e pe maini, gat si piept.

·        Stergeti-va in fiecare seara fata, coatele, genunchii si bratele cu cateva picaturi de ulei de masline, care va va da o senzatie linistitoare. Grasminea monosaturata din uleiul de masline improaspateaza si hidrateaza pielea, fara  a o lasa unsuroasa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s