Femeile Prefera Masinile Compacte-Medii Si SUV-Urile, Barbatii Sunt Atenti La Culoare

 

Femeile prefera masinile compacte-medii si SUV-urile, in timp ce barbatii se orienteaza catre modele din clasa mare, sau de lux, tot ei fiind  si cei care au mai des preferinte legate de culoarea masinii, potrivit, unui studiu realizat de catre Business Lease Romania.

luxury_top

Astfel, conform cifrele Buiness Lease, firma de leasing cu o flota, de peste  3.000 de masini administrate, 90% dintre barbati si 91% dintre femei conduc masini din clasa compacta (hatchback, combi sau sedan) si doar 10% dintre barbatii se orienteaza catre modele mai impunatoare, din clasa limuzine (masini mari, de lux).

Abordarea vizavi de achizitia automobilelor este particulara, pentru fiecare companie, in functie  de domeniu de activitate, de modul de exploare sau de existenta sau nu a mai departament interm de administrarea a flotei.

 

,,Este mai multe catergorii de clienti, de la companii cu o politica de  acizitie bine definita, care clasifica, pe fiecare nivel ierarhic tipul masinilor permise ca brand, model, moterizarea, buget, perioada de utilizare si rulaj maxim, pana la campanii care fac achizitii in functie de imaginea rezultata din asocierea cu un brand”, subliniaza Philip Aarsman, managing director al Business Lease Romania.

Din totalul parcului de autovehicule gestionate de Business Lease, 75% dintre soferi sunt barbati, iar 25% sunt femei.

Studiul mai arata, faptul ca, femeile sunt mai atende la siguranta la volan, optand de cele mai multe ori pentru airbag-ri suplimintare. Alte dotari, pe care doamnele si domnisoarele insista sa le aiba masina condusa ar fi cutie automata, incalzire in scaune, proiectoare  de ceata, clima si navigatie. Barbatii sunt tehnici, preferand un automobil cu motor puternic sau un sistem audio mai bun. Cu toate acestea, in  mod surprinzator, domnii sunt cei care au preferinte de culoarea masinii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s