Victoria Beckham Si Andy Murray Pe Lista Persoanelor Decorate De Catre Regina Elisabeta A –II-A De Anul Nou

Atletul olimpic Mo Farah, liderul casamentului mondial de tenis Andy Murray, actorul Mark Rylance, comedianul Ken Dodd si muzicianul Ray Davies din trupa au fost facuti cavaleri vineri de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, fiind inclusi pe lista celor decorati anuntata de Anul Nou.

maxresdefault

Victoria Beckham a fost numita ,,Ofiter al Ordinului Imperiului Britanic”, alte figuri din lumea modei care au primit decoratia fiind redactorul sef al Americn Vogue, Anna Wintour, si designerul de accesorii Anya Hindmarch.

Actorul Mark Rylance a fost facut, la randul sau, cavaler pentru contributia sa la teatrul britanic. Considerat unul dintre cei mai buni actori de teatru ai generatiei sale, el obtinut in 2016, si un premiu Oscar, pentru rol secundat, dupa aparitia in filmul lui Steven Spielberg “Podul spionilor”.

La 29 de ani, liderul clasamentului mondial masculin din tenis, Andy Murray, a devenit cel mai tanar cavaler din istorie. Potrivit mass media locale, tenismanul le-a cerut celor de la Wimbledon, sa continua sa-I foloseasca sa-I foloseasca numele si nu apelativul ,,Sir Andy”, cum este obiceiul.

Lista binuala de decoratii este facuta publica de ziua reginei, in luna iunie, si la sfarsitul fiecarui an, rasplatindu-i pe cei care au avut contributii semnificative  la imbunatatirea vietii  britanicilor sau au avut realizari exceptionale in domeniul in care activeaza.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s