Rafael Nadal Si Andy Murray Participa La Turneul Demonstrativ De La Abu Dhabi

 

Britanicul Andy Murray, liderul clasamentului ATP si spaniolul Rafael Nadal, sunt doi, dintre tenismenii care vor lua parte la parte la turneul demonstrativ, de la Abu Dhabi, programat in perioada 29-31 decembrie.

1451778695892

Alaturi de cele doua staruri ale tenisului mondial, la competitia din capitala Emiratelor Arabe Unite, ,,Mubadala World Tenis Championship”, cor mai fi prezenti francezul Jo-Wildried Tsonga, belgianul David Goffin, cehul Tomas Berdych si canadianul Milos Raonic.

Nadal este castigatorul editiei de anul trecut, a acestui turneu, care se disputa la centrul de tenis Zayed Sports City, din Abu Dhabi. Jucatorul iberic, care nu a mai disputat nici un meci de doua luni si jumatate, din cauza unor probleme de sanatate, spera sa-si treaca in palmares al patrulea sau succes in turneul de la Abu Dhavi, ajuns la cea de-a opta sa editie.

Joi, in prima zi a competitiei, Rafael Nadal, il va avea ca adversar pe Tomas Berdych, in timp ce David Goffin va juca impotriva lui Wilfried Tsonga. Andy Murray este calificat direct in semifinale, urmand sa joace vineri, cu  invingatorul duelului dintre Goffin si Tsonga, in timp ce Milos Raonic va evolua, la randul sau, tit in penultimul act, impotriva castigatorului partidei dintre Nadal si Berdych. Sambata, in ultima zi a turneului, sunt programate meciul pentru locul trei si finala.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s