Cristiano Ronaldo, Laureatul Celei De-A 7 Editii A Globe Soccer Awards

 

Portughezul Cristiano Ronaldo, atacantul superstar al echipei de fotbal Real Madrid, a castigat un nou trofeu in acest an, cu ocazia cele de-a 7-a editii a Globe Soccer Awards, desfasurata, marti, la Dubai, alaturi de compatriotul sau Fernando Santos, selectionerul care a condus nationala lusitana la victorie cu ocazia Euro 2016.

ronaldo-2

Cristiano Ronaldo a cucerit tofeul rezervat celui mai bun jucator al  anului, dupa ce a reusit sa castige, in 2016,  Liga Campionilor, cu Real Madrid, si titlul de campion european cu reprezentativa tarii sale.

,,A fost  probabil cel mai bun al meu, de pana acum”, a afirmat, intr-o scurta inregistrare video, jucatorul, care si-a mai trecut in palmares, in acest an, si Balanoul de Aur, pentru a patra oara in cariera sa.

 

Cristiano Ronaldo i-a avut drept contracadidati pe argentianul Lionel Messi (FC Barcelona), francezul Antoine Grizmann (Atletico Madrid), galezul Gareth Bale (Real Madrid) si englezul Jamie Vardy (Leicester City), ceilalti jucatori nominalizati pentru acest premiu.

 

Fernando Santos a fost desemnat, la randul sau, cel mai bun antrenor al anului, in timp ce conducatorul sau, Florentino Perez, a intrat in posestia titlului pentru cel mai bun presedinte de club in 2016.

 

Spanionul Unai Emery, actualul tehnician al echipei Paris Saint-Germain, a fost recompensat cu un premiu special pentru performantele realizate la carma fostei sale formatii, FC Sevilla, cu care a reusit sa cucereasca trei ani la randul trofeul Europa League (2014, 2015 si 2016).

 

De asemenea, tot cu ocazia Galei de la Dubai, atacantul camerunez Samuel Eto’s a fost recompensat pentru intreaga sa cariera.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s