Trucuri Ale Industriei Alcoolului Prin Care Te Fac Sa Consumi Bauturi Proaste

 

Alcoolul iti poate oferi o stare euforica, benefica, insa, daca este consumat in exces, poate face mult mai rau decat bine. Dar, arunci, cand vine vorba de acest aspect, foarte multe voci sustin, faptul ca, problema alcoolului, este una delicata, iar dezbaterile, in jurul acestui aspect, nu au incetat sa apara.

 ony9852-e1438922137808

Imbatranire Artificiala

Un chimist din Carolina de Sud, a afirmat, faptul ca, unii producatorii de alcool triseaza, in ceea ce priveste vechimea bauturilor, sustinand ca lichiorul, poate sa obtina caracteristicile unui lichior vechi in doar 12 ore, iar vodka in doar 6 ore, acest lucru fiind posibil, prin deppozitarea acestora intr-o camera oxigenata. Un inventator britanic lucreaza la producerea unei masini care poate  oferi vinului calitatile uneia vechi in doar 30 de minute.

Schimbul Sticlelor

Acest lucru se intampla, atunci cand, alcoolul dintr-o sticla este inlocuit cu unul mai ieftin, mai putin calitativ. Vodka este pe primul loc, in ceea ce priveste acest aspect, iar diferenta este resimtita imediat, la nivelul gustului perceput de catre consumator.

Problema Alcoolului Contrafacut

Rusia, spre exemplu, este asociata cu consumul de vodka, iar o tara care este extrem de cunoscuta pentru consumul mare de alcool are, bineinteles, tone de alcool disponibile. Aici, putem sa luam exemplul cogniac-ului, care poate fi gasit cu usurinta in Rusia, dar care, in cea mai mare parte, este contrafacut, peste 70%.

Bauturile contrafacute pot fi extrem de periculoase pentru sanatate, si nu este vorba despre cogniac-ul contrafacut, ci si despre alte bauturi, precum vin si vodka. Da si vodka se considera a fi contrafacuta. Ceea ce este ingrijorator, este faptul ca, aceste bauturi contrafacute, sunt supuse unui comert continuu, iar in anul 2012, 26 de persoane au decedat in Cehia, dupa ce au consumat bauturi contrafacute si rom produs in aceste conditii.

Whiskey-ul Este Produs Si In Distilerii Neinsemnate

In fabrici se produc cantitati enorme de alcool, dar, la o prima vedere, nu pare neobisnuit, pentru ca, o fabrica mare permite acest lucru. Insa, foarte multe distilerii artizanale cumpara si imbuteliaza bauturi, dar sustin ca acestea sunt produse in acele distilerii. Este cazul whiskey-ului, care, la prima vedere, este foarte gustos si atunci cand se intampla acest lucru, dar, consumatorii avizati isi vor da seama imediat de acest lucru.

In Fabricarea Vinului Pot Fi Folosite Chimicale Utilizate In Productia Antigelului

In anul 1985, un oras unde se producea vin era foarte cunoscut pentru, faptul ca, sunt folosite doar ingrediente naturale, dar, cu toate acestea, s-a dovedit ca, in compozitia acestuia erau incluse si chimicale folosite in prepararea antigelului, unele dintre ele necomestibile si pe care organismul nu le poate digera. Acest lucru era practic pentru a creste pretul, caci acea substanta, face vinul mai dulce, iar in acea zona calitatea vinului este data de gustul dulceag al acestuia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s