Sfatrui Pentru Bradul De Craciun

christmas-living-roomon-christmas-tree-decoration-living-room-idea-black-electric-fireplace-mantel-square-brown-floral-ottoman-gray-r

Alege Bradul Cu Dimensiunea Potrivita

Nu inaltimea acestuia ii da valoare, ci farmecul si proportia corecta, intre dimensiunile lui si spatiul din casa, dar si intre brad si piesele de mobilier din jurul lui.

 

Fa Loc Pentru Bradul De Craciun

Fa loc pentru bradul de Craciun, dar fara sa inghesui restul pieselor de mobilier. Mai bine scoti, temporar, o piesa de mobilier din camera, iar pe spatiul respectiv asezi bradul. Este un pas bun, pentru a reusi sa integrezi bradul de Craciun in casa.

 

Aseaza Bradul De Craciun Intr-Un Loc Luminat

Aseaza bradul de Craciun intr-un loc luminat, de preferat intr-un colt din camera. In felul acesta, o sa poti sa integrezi bradul de Craciun in casa, mai usor si mult mai frumos.

Nu-L Incarca

Bradul de Craciun nu trebuie incarcat excesiv, trebuie sa fie asortat cu restul camerei, unde este amplasat. Decoratiunile din bradul de Craciun, trebuie alese in cel mult trei culori, complementare, iar detaliile de décor, trebuie sa fie unitare. Integrezi bradul de Craciun in casa, daca il faci parte din casa, fara a exagera cu decoratiile, culorile si ornamentele.

Creaza Continuitate Intre Bard Si Restul Detaliilor Din Camera

Nu pune bradul de Craciun si gata. Adauga ale detalii, care sa te ajute sa integrezi bradul de Craciun in casa. Jucariile de sub brad sunt foarte importante, dupa cum, la fel de importante, sunt detaliile ornamentelor de Craciun, din zona imediat apropiata a bradului.

Integrezi Bradul De  Craciun In Casa Daca Folosesti Pentru Decorul Lui Aceeasi Culoare Pe Care O Folosesti Ca Nota De Accent In Casa

Este o solutie buna, mai ales intr-un décor minimalist si modern.

Nu Merge Obligatoriu Pe Elementele Traditionae

Imaginatia si felul in care reusesti sa-ti imprimi personalitatea este o cale mai buna decat traditionalismul exagerbat.

Alege Cu Atentie Luminile Pentru Brad

Ele pot  ajuta sa integrezi bradul de Craciun in casa, sau vor face parte din el o nota discordanta. Renunta la luminitele care clipesc, alege o instalatie cu lumini mate si mici, intr-o singura culoare. Tine luminile aprinse, dar nu omite sa realizezi un echilibru intre luminile de brad si cele din camera. Sau, cel mai bine, renunta la luminile din brad si foloseste lumanari aprinse grupat intr-o zona de siguranta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s