Ducele Si Ducesa De Cambridge Rup Din Nou Protocolul Si Vor Petrece Sarbatorile Departe De Regina Elisabeta A II-A

Ducele si Ducesa de Cambridge, si cei doi copii ai lor, George si Charlotte, rup din nou protocolul, si vor petrece sarbatorile departe de regina Elisabeta a II-a. Ei se vor afla de Craciun si Revelion, in casa copilariei lui Kate Middleton, in micul sat Bucklebury, in Berkshire, a dezvaluit revista People. Asa ca, regina Elisabeta a II-a nu va avea privilegiul sa-i primeasca in resedinta sa regala Sandringham, din Norfolk, asa cum este traditia regala.

prin%25c5%25a3ulwilliam%25c5%259fikate%252c%25c3%25aenindia%252cpeurmeleprin%25c5%25a3eseidiana_576745

Din 1862, cand a fost cumparat castelul Sandringham, in Norfolk, de catre regina Victoria,  membrii Familiei Regale, au obiceiul de a petrece  noaptea Nasterii Domnului in aceasta resedinta regala. Astfel, regina este inconjurata de toti descendentii sai, sau aproape toti.

familia-regala-la-ski

Pana in prezent, exista trei precedente, cand aceasta cutuma nu a fost respectata. In 2012, cuplul princiar a rupt prima data aceasta traditie, sarbatorind Craciunul la familia Middleton, a anuntat site-ul Daily Mail. La acea vreme, Kate era insarcinata cu primul ei copil. Apoi in 2014, ducele si ducesa de Cambridge recidiveaza, petrecand sarbatorile la resedinta lor Anmer Hall, din Norfolk, in compania Pippei Middleton si a logodnicului ei, James Matthews. In fine, anul trecut, cei doi au participat la liturghia din 24 decembrie, dupa care au petrecut ziua de Craciun la parintii ducesei.

Insa, regina este plina de intelegere. ,,Maiestatea Sa intelege, faptul ca, este vorba de o dilema, cu care se confrunta multi tineri parinti, si intelege foarte bine, cat este de apropiata este Catherine de familia sa”, a dezvaluit o sursa apropiata de Casa Regala, pentru Daily Mail.  Aceasta este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care Elisabeta a II-a, i-a inclus, de mult timp, pe domnul si doamna Middleton, la evenimentele de familie.

In ceea ce-l priveste pe printul Harry si noua sa prietena, actrita Meghan Markle, inca se fac speculatii cu privire la prezenta lor la castelul Sandringham.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s