Primele Actiuni Din Cadrul Proiectului Privind Dotarea Cu Defibrilatoare A Cluburilor De Fotbal Si Cursuri De Prim Ajutor

Federatia Romana de Fotbal, prin Departamentul Medical, a demarat proiectul care prevede dotarea, cu cate un defibrilator extern automat, a fiecarui club afiliat, informeaza site-ul frf.ro.

noul-stadion-dinamo

Odata cu predarea acestor aparate catre membrii sai, Federatia Romana de Fotbal, organizeaza cursuri de prim ajutor, in cadrul carora, specialistii din domeniu demonstreaza, atat teoretic, cat si practic, metode eficiente de management al situatiilor de urgenta, care pot surveni in activitatea sportiva.

Primele doua actiuni, de acest tip, au fost organizate pe 12 decembrie, respectiv 15 decembrie,  la Centru National de Fotbal Mogosoaia, cu participarea reprezentantilor cluburilor afiliate Federatiei Romane de Fotbal, din Bucuresti si din judetele Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Dambovita, Telorman, Arges si Buzau.

Proiectul desfasurat de catre FRF, a fot sustinut si finantat de catre UEFA, in totalitate, si este primul de o asemenea amploare in sportul romanesc. Acesta se va desfasura pe parcursul a patru luni, si va mai cuprinde inca 6 actiuni la nivel national.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s