Tom Ford Refuza Sa O Imbrace Pe Melania Trump, Jean Paul Gaultier N-Ar Spune Nu

Oricare va fi viitorul Statelor Unite ale Americii, cu Donald Trump la conducere, presa tabloida, cu siguranta, va cunoaste o perioada de glorie.

tom-ford-01

Intr-o incercare eleganta, de a nu spune ca refuza sa isi asocieze imaginea cu Melania Trump, celebrul designer Tom Ford, a declarat, faptul ca, sotia celui mai puternic om din lume, nu se potriveste cu valorile brandului sau, ca imagine. Insa, Tom Ford, a admis, faptul ca, a votat cu Hillary Clinton, si ca este foarte dezamagit de rezultatul alegerilor.

Tom Ford este de parere ca Prima Doamna, nu ar trebui sa poarte rochii atat de costisitoare precum cele realizate de el, deoarece poporul ar trebui sa se identifice cu aceasta. Pe de alta parte, celebrul designer,  nu a refuzat sa ii ofere lui Michelle Obama, o rochie extrem de costisitoare pentru intalnirea cu Regina Angliei, in anul 2011.

Nici Marcj Jacobs nu doreste sa se asocieze cu Melania Trump. Acesta a declarat, faptul ca, nu are niciun interes, in acest sens, si ca prefera sa isi risipeasca energia ajutandu-I pe cei care vor suferi de pe urma lui Donald Trump.

Insa,  la polul opus se afla Jean Paul Gaultier, Diane von Furstenberg sau Vera Wang, care au declarat ca o vor sustine pe Melania.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s