Greenery Este Culoarea Anului 2017, Conform Pantone.

Simbol al renasterii si al inceputului de primavara, culoarea anului viitor ne indeamna sa tragem aer in piept  si sa pornim de forte proaspete spre atingerea obiectivelor.

06-10

Greenery este o nuanta aprinsa de verde, pe care Panetone a ales-o drept culoarea anului 2017. Simbolizand renasterea, sau noile inceputuri, nuanta este caracterizata de un procent considerabil de galben, care ii ofera o luminozitate aparte. Aceasta face trimitere la inceputul primaverii, atunci cand natura renastere, se restabileste si se reinnoieste. Considerata o nuanta neutra a naturii, greenery, este omniprezenta, in peisajele salbatice, dar si in spatiie urbane, intrucat planurile de arhitectura actuale, sunt din ce in ce mai bogate in spatii verzii. Prezenta verdelui aprins, in viata cotidiana actioneaza ca un reminder al fortei de a tinge telurile personale.

Culorile alese de catre Pantone, annual, au o dimensiune simbolica, fiind o ilustrare a tuturor tendintelor observate, in toate domeniile, a culturii globale, a starii si a atmosferei generale.

3066350-slide-4-pantone-announces-the-2017-color-of-the-year-greenery

Greenery Pe Podiumurile Spring/Summer 2017

Nici designerii vestimentari nu au ramas indiferente, au anticipat-o, si au inserat nuanta, in numeroase colectii pentru primavara/vara 2017. Emanuel Ungaro, Barbara Bui, Emilio Pucci sau Marco de Vicenzo, sunt doar cateva dintre casele de moda, care ne nor inspira, in sezonul urmator, prin combinatiile de texturi, nuante, volume, imprimeuri si accesoriile aferente.

 

Cu Ce Culori Se Poate Combina Greenery

Daca te-ai indragostit, deja, de culoarea anului 2017, trebuie sa stii ca o poti combina, foarte usor, cu nuante neutre de bej, maro sau gri, cu pasteluri, precum roz, quartz, serenity sau galben pal, cu nuante metalice, mai ales cu argintiu, pentru outfituri futuriste, dar poti indrazni sa combini, si doua, sau mai multe nuante puternice de roz, albastru sau chiar rosu. In acest caz, opteaza pentru piese, cu design minimalist, pentru un Color Pop, de zile mari. Combina verdele cu o nuanta inchisa de lila, pentru un styling a la Gucci.

 imagesn57gj41d

Se Poate Purta Greenery La Accesorii

Daca stilul tau este sobru, sau daca dress code-ul office, nu iti permite, alege verdele, macar pentru accesorii. O pereche de cercei, cu o forma nedefinita, un inel supradimensionat sau o curea la o tinuta ,,all backe”, vor fi detaliul, care vor da un plus de stralucire lookului tau.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s