Greseli Pe Care Le Facem Atunci Cand Ne Spalam Pe Fata

Spalatul pe fata nu este ceva la care sa te gandesti prea mult, sau sa-ti pui prea multe intrebari, ori sa para ceva foarte complicat, cu toate acestea il practici zilnic si probabil nu realizezi ca il faci gresit.

091eb217000005dc-3119079-moisturising_is_as_big_a_part_of_most_women_s_beauty_routine_as_-a-18_1433972838721

Business Insider, consemneaza cateva sfaturi, care ne ajuta sa ne spalam corect pe fata, conform dermatologului Erin Gilbert.

 

Multi oameni cred ca faca se spala mai rar pe fata vor avea pilea mult mai hidratata

Acest lucru este partial adevarat, dar daca faci acest lucru o sa ajungi sa ai pielea mult mai uleioasa, fapt ce poate duce la aparitia acneei. In opinia mea, este important sa ne spalam zilnic pe fata, chiar si de doua ori, in functie de ten.

 

Majoritatea oamenilor nu stiu faptul ca, odata cu schimbarea anotimpurilor, trebuie sa ne schimbam si produsul cu care ne spalam pe fata.

 De exemplu, in timpul verii trebuie sa folosim un produs mai astringent, care produce multa spuma. De asemenea, daca tenul are tendinte acneice ar trebui sa folosesti un produs care sa contina acid salicilic. Pe de alta parte, in timpul iernii ar trebui sa folosesti un produs de curatare mai bland, care contine mai putin sapun si astfel nu iti elimna tot uleiul de pe fata.

Daca folosesti prea des aceste produse poti foarte usor sa iti iriti pielea. De asemenea, daca folosesti o perie exfolianta trebuie sa ai grija, deoarece daca apesi prea tare risti, din nou, sa iti iriti pielea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s