Selena Gomez, Celebritatea Cea Mai Urmarita Pe Instagran In 2016

Selena Gomez a devenit celebritatea cea mai urmarita pe reteaua de socializare Instagram, depasind-o pe Tayler Swift, cele doua cantarete pop, dominand Instagram, in 2016.

selena-gomez-revival-album-2015-billboard-650

Din clasamentul annual difuzat, la 1 decembrie, de catre Instagram, reiese faptul ca Selena Gomez, a fost celebritatea cea mai urmarita in 2016, cu 103 milioane de fani, in timp ce Tayler Swift se situeaza pe locul al doilea, cu 93.3 milioane de followeri. Ariana Grande si Beyonce s-au clasat pe locurile al treilea si al patrulea, cu 89.6 milioane, respectiv 88.9 milioane de followeri, in timp ce vedeta de reality-show Kim Kardashian se situeaza pe locul cinci cu 88.2 milioane.

Toate cele cinci vedete americane au avut si anul trecut cele mai urmarite conturi pe Instagram, dar in 2016 ordinea s-a schimbat, Kardashian coborand de pe locul al doilea.

,,Hip Hop”, a fost hashtagul cel mai folosit in legatura cu muzica americana, in decursul aceluiasi an, pe Instagram, momente de top incluzand omagiile aduse lui David Bowie, dupa moartea sa in ianuarie si mesajele fanilor dupa moartea subita a lui Prince in luna aprilie.

Statisticile de sfarsit de an ale Instagram au inclus o varietate de categorii, cum ar fi ziua mentionata cel mai mult pe retea – Halloween – sau emoticonul cel mai utilizat in posturi, care a fost simbolul inimii.

Platforma Instagram, detinuta de Facebook Inc, se concentreaza pe utilizatori care partajeaza fotografii si a depasit 500 de milioane de utilizatori la nivel mondial in acest an.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s