Cantareata Britanica Adele, Americanii Beyonce Si Sturgill Simpson Si Canadienii Justin Bierber Si Drake Sunt Nominalizati La Premiul Grammy Pentru Cele Mai Bun Album Al Anului, A Informat, Marti, Academia Nationala A Srtelor Si Stiintelor De Inregistrari Din SUA

Adele si Bwyonce, cele doua mari dive ale muzicii internationale, isi prezinta albumele ,,25” , si respectiv ,,Lemonade”, ca mari favorite, in fata albumelor ,,Purpose”, al lui Biber, ,,Views”, al rapperului Drake, si ,,A Sailor Guide to Earth”, al cantaretului de country Sturgill Simpson.

 

beyonce_knowles_39-hd

Printre aspirantii la cel mai bun cantec al anului, se afla din nou Adele, cu ,,Hello”, Beyonce, cu ,,Formation” si Biber, cu al sau ,,Love Yourself”, carora li se alatura ,,7 Years”, al danezului Lukas Graham, si ,,I took a pill in Ibiza”, al americanului Mike Posner.

Nominalizarile au fost anuntate, de catre castigatoarea premiului Grammy, pentru cel mai bun artist la debut in 2015, americana Meghan Trainor, in cadrul emisiunii ,,This Morning”, difuzata de postul de televiziune CBS. Trainor a dezvaluit, de asemenea, si cine a intrat n cursa pentru a-i succede in aceasta categorie: Kelsea Ballerini, Anderson. Paak, The Chainsmokers, Chance the Rapper si Maren Morris.
Cea de-a 59 editie a premilor Grammy va avea loc, pe 12 februarie, la Staples Center, din Los Angeles, intr-o ceremonie care va fi prezentata de catre comicul britanic James Corden, care a prezentat, deja, in iunie anul acesta gala premiilor Tony pentru teatru.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s