Surprize De Mos Nicolae

 

Cand ghetutele, bocancii sau cizmele cu tot se aliniaza bine lustrutie pe hol, sezonul cadourilor incepe in mod oficial. Oricare ar fi de darnic, Mos Nicolae are o sarcina grea: trebuie sa gaseasca darurile perfecte, care sa incapa exact in incaltarile celor mici sau mai mari.

ghetute-cu-daruri-youne-com_80720800

Pentru cei care au fost cuminti, Mosul obisnuieste sa aduca fructe si dulciuri, sau alte gustari, pe masura ghetutelor la care trebuie sa ajunga. Si, pentru ca nu ii place doar sa daruiasca, ci si sa surprinda, Mos Nicolae lasa cadouri si in incaltarile mai mari si mai incapatoare. Acolo pune cadouri aromate si recipiente cu licori aduse de peste mari si tari.

Dar Mosul nu-I uita nici pe cei care n-au fost cuminti si la lasa, in ghetute, nuieluse de toata frumusetea. Si cum cei care  n-au fost obraznici sunt cam putini, Mos Nicolae ramane destul de repede fara vargute asa ca trebuie sa devina inventiv. De aceea, se intampla sa lase, peste noapte, in ghete si getute, cregi de brad, buchete de flor sau chiar mici ghivece cu flori.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s