Lucrurile De Care Ai Nevoie Intr-O Relatie

art-beautiful-colorcontrasts-couple-female-kiss-favim-com-40310

 

Fiecare dintre noi are anumite asteptari de la relatia sa, sau de la partenerul de cuplu, pe care le  considera foarte importante pentru buna desfasurare a relatiei.

happy-couple-love-and-happiness

Haideti sa aflam impreuna, care sunt cele care se transforma in nevoi, si de ce nu putem rezita fara ele.

 

Siguranta

Unul dintre aspectele esentiale ale unei relatii, este reprezentat de catre siguranta. Atat tu, cat  si partenerul tau, trebuie sa va simtiti in siguranta alaturi de celalalt si sa beneficiati de cofort. Sentimentul de siguranta, va aduce amandurura mai multa incredere, si astfel relatia voastra va avea numai de castigat.

 

Dragostea  sau ,,All You Need Is Love”

Desi dragostea nu este singura de care este nevoie intr-o relatie, suntem sigure de faptul ca, este printre cele mai importante elemente. Mereu ne dorim ca partenerul de viata sa ne demonstreze dragostea pe care o poarta pentru noi, si, totodata, sa simtim ca ne completam cu el. De un lucru suntem siguri, iubirea este cea mai mare dovada ca persoana de langa noi este si jumatatea noastra.

 

Apreciere

Chiar daca se considera ca femeile sunt cee care au nevoie de mai multa apreciere, este necesar sa stim ca ar trebui sa il facem pe partenerul nostru sa se simta apreciat si important. Nu rata nicio ocazie sa ii arati iubitului, sau sotului tau, ca il apreciati si o sa va rasplateasca cu aceeasi metoda.

 

Evolutie

Ne dorim mereu sa evoluam, insa este necesar sa tinem cont si de, faptul ca, relatia noastra trebuie sa evolueze odata cu noi. Daca ne alegem partenerul potrivit, va fi foarte usor sa ne dezvoltam pe toate planurile alaturi de el, si sa invatam cum sa facem lucrurile sa mearga intr-o directie corecta.

 

Respect

Avem siguranta, dragoste si apreciere, insa ca sa fim siguri ca evolutia exista, avem nevoie de respect. Este esential sa ne respectam partenerul de viata, pentru ca relatia sa progreseze. Respectu vine odata cu toate celelalte ingrediente, insa, este bine, ca din cand in cand, sa ne asiguram ca ii oferim si ca il primim.

Daca toate cele enumerate mai sus exista in relatia ta, tine-o tot asa, insa, daca nu, cel mai bine ar fi sa incepi sa le integrezi pana nu este prea tarziu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s