Barack Obama: Michelle Nu Va Candida Niciodata

Presedintele american Barack Obama a mai facut aceasta afirmatie, insa, confruntat cu un zvon care circula si persista, a repetat, faptul ca, Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, nu va candida, niciodata, pentru Casa Alba, informeaza AFP.

BGR15-michelle-obama-2560x1600.jpg.png

Dupa victoria surpriza a lui Donald Trump, la alegerile din 8 noiembrie, in confruntarea cu Hillary Clinton, pe retelele de socializare, s-a raspandit ideea unei candidaturi a Primei Doamne, din partea democratilor, in 2020.

,,Michele nu va candida niciodata”, a afirmat Barack Obama, intr-un interviu acordat revistei Rolling Stone, publicat marti seara. ,,Este cea mai dulce persoana, pe care o cunosc. Are o complicitate incredibila, in ceea ce-I priveste  pe americani. Dar, exact cum am mai spus-o si in gluma, este prea sensibila, pentru a-si dori sa se lanseze in politica”.

michelle-obama-photoshoot-2014

Hotararea Primei Doamne, discursurie sale, si mai ales felul in care a denuntat misoginismul lui Donald Trump, au marcat destule spirite printre americani. Dar Michelle Obama, care are o cota de popularitate foarte inalta, nu si-a ascuns niciodata aversiunea pentru politica.

putting-brooch-lot-more-chic-than-you-think

Intrebata de nenumarate ori, in ultimii ani, despre planurile sale de viitor, ea a precizat ca nu va urma exemplul lui Hillary Clinton.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s