Femeile Cu Un Posterior Mare Sunt Mai Inteligente. Explicatia Oamenilor De Stiinta

 

Chiar daca toate femeile isi doresc sa fie cat mai suple si sa nu aiba forme mult prea accentuate, un studiu le contrazice. Cercetarea arata, faptul ca, una dintre cheile catre o sanatate mai buna este un posterior proeminent.

000360-wma-10g-mrs-cc-s01_le

Studiul, citat de publicatia The Independent, a fost realizat de oameni de stiinta, din cadrul Centrului pentru Diabet, Endocrinologie si Metabolism, din cadrul Universitatii Oxford, in colaborare cu Spitalul Churchill si arata, faptul ca, femeile care au un posterior mai mare sunt mai inteligente, iar organismul lor este mai rezistent la bolile cronice.

Studiile au fost realizate in randul populatiei si arata ca femeile care au un posterior mai proeminent au, in mare parte, si un nivel mai scazut de colesterol si produc mai multi hormoni care ajuta la metabolizarea zaharului.

De asemenea, acumularea de tesut adipos pe fese si pe coapse ajuta la retinerea particulelor de grasime daunatoare si la prevenirea bolilor cardiovasculare.

Dincolo de asta, un posterior mare favorizeaza aparitia hormonilor care ajuta la reglarea greutatii, dar si  a celor cu proprietatii anti-inflamatorii, de protectie a vaselor de sange si anti-diabetice.

Dincolo de beneficiile, pe care le are pentru sanatate, asa cum am spus, s-a dovedit, faptul ca, femeile cu un posterior mai mare sunt mai inteligente. Explicatia sta, in faptul ca, marimea acestei parti a corpului, este proportionala cu nivelul de Omega 3 din organism. Aceasta substanta este responsabila de dezvoltarea creierului.

Si, se pare ca acest avantaj se mosteneste de la o generatie la asta. Cercetarea arata, faptul ca, femeile cu un posterior mare au dat nastere unor copii cu un nivel de inteligenta ridicat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s