A Fost Lansat Monitorul Preturilor

 

Monitoriul preturilor a fost lansat, joi, cunosumatorii putand sa verifice, online, preturile cosului de produse, de care sunt interesati, a anuntat Consiliul Concurentei.

why-shop-online.jpg

,,Astazi, am lansat proiectul pilot, pe Bucuresti, care va include 128 de produse. La acest proiect au participat principalii retailerii. Preturile pot fi verificate pe www.monitorulpreturilor.info”, a declarat Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

Acesta a precizat faptul ca, dupa un an, se va face o evaluare si, in functie de rezultate, proiectul va fi extins la nivelul intregii tari, urmand sa fie incluse mai multe produse.

,,Monitorul preturilor vine in sprijinul consumatorilor si va creste aportul de incredere intre consumatori si retaileri, si intre consumatori si producatori. In curand, vom lansa si o platforma, care va veni in sprijinul consumatorilor, dedicata produselor financiar-bancare” a afirmat Bogdan Pandelica, presedintele ANPC.

Proiectul a fost realizat de catre Consiliul Concurentei, in parteneriat cu Guvernul Romaniei, prin Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC), fiind consultata Asociatia Nationala a Comerciantilor Mici si Mijlocii, dar si cu ONG-urile care se ocupa de protectia consumatorilor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s