Ritualurile De Infrumusetare Ale Turcoaicelor Ascund Secretul Tenului Perfect

Este bine de stiut, faptul ca, turcoaicele sunt printre femeile cu cel mai frumos si curat ten din lume. Probabil ca este vorba si despre o trasatura genetica a lor, insa cu siguranta ele sunt ajutate si de anumite produse pe care le folosesc.

548682

Apa de trandafiri

Unul dintre motivele pentru care turcoaicele au pielea mereu intinsa si matasoasa este apa de trandafiri. Ele o pulverizeaza pe fata in fiecare dimineata. Apa de trandafiri este un tonifiant natural si ofera stralucirii aparte.

Aceasta poate fi preparata foarte usor, chiar la tine acasa: puneti la macerat o mana de petale de trandafiri, intr-o jumatate de pahar de apa. Lasati-le la macerat de seara pana dimineata, apoi filtrati lichidul. Separat, turnati o jumatate de pahar de apa clocotita, peste o mana de petale de trandafiri, lasati-le la infuzat 20 de minute, apoi strecurati. Combinati infuzia cu maceratul si veti obtine apa proaspata de trandafiri, care rezista la frigider, nu mai mult de 3 zile.

Cojile de fructe si legume

Un alt secret al doamnelor din Turcia sunt cojile de fructe si legume. Ele isi maseaza pielea cu cojile fructelor sau legumelor pe care le au la indemana. Acestea exfoliaza si alimenteaza pielea cu vitamine. Puteti folosi si coji de avocado, de castraveti, piersici, dar si de portocale, lamai, grapefruit.

Iaurtul turcesc

Iaurtul turcesc este renumit pentru gustul sau, insa, acesta nu este folosit de turcoaice doar in prepararea mancarurilor. Ele isi aplica pe fata o masca din iaurt, amestecat cu putin suc de lamaie, pentru a-si hrani si a-si intineri pielea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s