Bono Va Primi, In Premiera, Titlul ,,Barbatul Anului” Din Partea Revistei Pentru Femei Glamour

 

Rockerul irlandez Bono va primi titlul ,,Barbatul Anului”, din partea publicatiei americane Glamour. O initiativa, surprinzatoare, in premiera din partea revistei care acorda, in fiecare an, trofelul ,,Femeia Anului”.

bono-quote-28-04-2012-copy

Reprezentantii publicatiei destinate femeilor, au anuntat, marti, faptul ca, solistul formatiei U2, cunoscut si pentru  operele sale de binefacere, va fi primul barbat, din istoria de 36 de ani a revistei Glamour, care va fi onorat prin includerea pe lista premiilor anuale ,,Femeile Anului”.

Potrivit unui mesaj, publicat pe site-ul revistei, barbatii nu au fost luati in calcul, de-a lungul anilor, pentru titlu, deoarece ,,tribul pe care il celebram este cel al femeilor”.

Cu toate acestea, atunci cand ,,o importanta vedeta rock, care ar putea face orice, decide sa se concentreze asupra drepturilor femeilor si fetelor din intreaga lume – ei bine, acest lucru merita celebrat. Suntem mandre sa-l numim pe rock-starul Bono primul nostru ,,Barbat al Anului” se arata in mesajul celor de la Glamour.

Bono, in varsta  de 56 de ani, a creat in 2015 campani ,,Poverty Is Sexist”, menita sa le ofere celor mai sarace femei din lume sansa la educatie, servicii medicale si oprotunitati de afaceri.

Campania este o initiativa a organizatiei ONE, pe care artistul a creat-o in anul 2004, pentru a lupta impotriva saraciei si a bolilor din Africa, mai precizeaza sursa citata,

Bono a multumit revistei Glamour pentru premiu, precizand ca ,,lupta pentru egalitatea de sanse nu poate fi castigata decat daca barbatii o vor purta alaturi de femei”. ,,Suntem responsabili in mare parte pentru aceasta problema, asa ca trebuie sa ne implicam in gasirea de solutii”, a subliniat vedeta. ,,Putem face mult mai mult decat credem. Liderii sunt responsabili fata de noi toti. Daca nu sustin femeile si fetele, dati-I jos din functii”, a mai adaugat rockstarul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s