Destinatii Cu Preturi Avantajoase Pentru Vacanta De Iarna

 Sezonul sporturilor de iarna se apropie cu pasi repezi, iar daca planuiti o vacanta la schi, este bine sa stiti unde si in ce perioada gasiti cele mai atractive oferte din Europa. Preturile sunt, in general, mai mici in perioada dinaintea Craciunului si in luna ianuarie. La jumatatea acestei perioade o vacanta la schi sunt mult mai costisitoare.

french-alps-3

Insa, anul acesta, vacantele de Craciun si Anul Nou pica in weekend si fiind zile de calatorie obisnuite, ofertele avantajoase sunt din belsug. Daca nu este specificat, preturile sunt aplicate la persoana, chiar si la camerele duble, pentru sapte nopti, cu masa inclusa si bilete de avion, arata Daily Mai.

Iata unde gasiti cele mai bune oferte din Europa pentru o vacanta la schi:

Sauze d’Ouix/Italia. Acest resort are o indelungata si bine justificata reputatie, fiind considerat una din capitalele petrecerilor din Alpi. Hotelul Derby, de doua stele, situat in centrul orasului, pune la dispozitie oferte incepand de la 289 de lire sterline, care include cazare si mic-dejun.

Plan Peisey/Franta. Un catun linistit la 1.600 metri altitudine, in zona de schi Les Arcs, langa telecabina care face legatura cu La Plagne. La cabana Chalet Harrison, ofertele incep de la 398 de lire sterline per persoana.

Bansko/Bulgaria. Aflat in Muntii Pirin, nu departe de frontiera cu Grecia, orasul are farmecul medieval, iar statiunea de schi este moderna, cu 14 telescaune. Hotelul de trei stele Aparthotel Belmont este situat aproape de gondola, iar preturile pornesc de la 296 lire sterline.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s