Secretul Unui Ten Perfect: Singura Regula Urmata Zilnic De Catre Victoria Beckham

 

Victoria Beckham nu  a avut intotdeauna un ten perfect! Insa, problemele pe care le avea cu tenul s-ar remediat, din momentul in care a inceput sa urmeze sfaturile dermatologului Harold Lancer. In cel mai recent numar al revistei ,,The Edit”, Victoria a dezvaluit care este, din punctul ei de vedere, unul dintre cele mai importante sfaturi, care ar trebui respectate zilnic.

victoria-beckham_142926061540

,,Aveam probleme serioase cu pielea si dr. Harold Lance, mi-a spus: <<Trebuie sa mananci somon in fiecare zi.>> Am spus: <<In fiecare zi?>> Si acesta a raspuns: <<Da, la micul dejun, la pranz sau la cina, dar trebuie sa-l mananci in fiecare zi>>.

 

Sa mamanci somon in fiecare zi, poate parea un exces, pana cand va dati seama ca exista suficiente motive sustinute de tot felul de cercetari stiintifice. Somonul are un continut ridicat de Omega-3 si vitaminele A si C. iar ele nu doar ca au rol antiinflamator si hidratant pentru piele, mai mai multe studii au aratat o legatura intre un ten perfect si consumul de peste. Conform unui studiu, publicat in Jurnalul European de Dermatologie, cei care au o dieta bogata in peste si legume au avut semnificativ mai putina acnee decat cei care nu urmau un astfel de regim.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s