Semnificatia Ascunsa A Vestimentatiei Albe Aleasa De Hillary Clinton Pentru Dezbaterea Cu Donald Trump

Candidata democrata la alegerile pentru Casa Alba a purtat, la cea de-a  treia dezbatere televizata, un costum alb, alimentand si mai mult zvonurile privind ,,semnificatia ascunsa a vestimentatiei”  , relateaza USA Today.

Democratic National Convention: Day Four

In timpul dezbaterilor televizate cu Donald Trump, candidata democrata a purtat tinute de culoare rosie, la prima dezbatere, de culoare albastra la cea de-a doua dezbatere si alba la ultima dezbatere, cea din Las Vegas.

De asemenea, Hillary Clinton a purtat o tinuta alba si la discursul de acceptare a nominalizarii sale la Conventia Nationala Democrata din luna iulie a acestui an.

Cotidianul american, New York Times, relata, la acea data, faptul ca, a fost vorba de una dintre cele tri culori ale miscarii de sustinere a dreptului de a vota al femeilor in America.

landscape-1476975196-hbz-hillary-clinton-rwb-comp

Tot New York Times relateaza faptul ca Geraldine A. Ferraro a purtat o tinuta alba cand a acceptat nominalizarea pentru a deveni prima femeie aspiranta la functia de vicepresedinte al SUA, din partea unui mare partid politic american, in cadru Conventiei Democrate din anul 1984.

Potrivit USA Today si New York Times, cele trei culori alese de Hillary Clinton, pentru dezbaterile cu Donald Trump, reprezinta alegeri vestimentare deliberate pentru invocarea patriotismului si a luptei istorice a femeilor pentru egalitate politica in America.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s