Top 5 Cele Mai Scumpe Branduri De Produse Cosmetice Din Lume

 

Am putea spune ca acest Top 5 poate veni si in interesul barbatilor daca acestia-si doresc sa le ofere cadouri scumpe si de calitate femeilor din viata lor. Ei bine, o femeie ca sa arate bine, trebuie sa foloseasca foarte multe produse, insa, daca le foloseste pe cele potrivite, nu va fi nevoita sa faca retusuri sau sa-si faca grija cu privire la rezistenta machiajului.

 chanel

Chanel

Pe primu loc se afla, bineinteles, Chanel, brand despre care deja stiti multe informatii. Inca din 1909, Chanel ofera femeilor din intreaga lume sansa de a fi elegante si de a avea stil prin folosirea produselor lor scumpe.

 

Mary Kay

A doua cea mai scumpa companie de produse cosmetice din lume este Mary Kay si asta datorita faptului ca au cheltuit extrem de multi bani pentru a se asigura ca produsele lor sunt sigure si perfecte pentru tine. Brandul Mary Kay a fost fondat in anul 1963, in Addison, Texas de catre Mary Kay Ash. Agentii brandului se numesc consultanti in frumusete si sunt antrenati pentru a oferi cele mai bune sfaturi in fuctie de produsele alese.

MAC Cosmetic

Fondat in anul 1984, in Toronto, Canada, de catre Frank Toskan si Frank Angelo, MAC Cosmetics este una dintre cele mai valoroase branduri de cosmetice din lume. Initial, produsele au fost create pentru make-up artisti insa, in prezent, compania a decis ca acestea sa fie puse la dispozitia oricarei persoane.

 

Estee Lauder

Brand aparut in anul 1946, in New York, am putea spune ca Estee Lauder este mama celor mai bune produse cosmetice pe piata in momentul de fata. De asemenea, este prima companie de cosmetice care a introdus o gama secundara de produse adresate domnilor, in anul 1976. Pe langa asta, Estee Lauder se numara printre brandurile favorite ale celebritatilor,iar in 2013 compania a avut, pentru prima data, vanzari de 10 miliare de dolari.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s