Jucatoarea De Tenis Maria Sarapova, Suspendata Pentru Dopaj, A Revenit Pe Teren, Luni, Cu Ocazia Unui Turneu Demonstrativ Care A Avut Loc In Las Vegas

 

Maria sarapova a fost una dintre vedetele care au luat parte la World Team Tennis Smash Hits, organizat in aer liber, in fata unuia dintre celebrele cazinouri si destinat strangerii de fonduri pentru Fundatia Elton John.

maria-sharapova-nike-1

Fostul numarul unu mondial a disputat un meci de dublu feminin, alaturi de jucatoarea americana Taylor Johnson, cele doua fiind invinse de catre perechea Martina Navratilova/ Liezel Huber, cu scorul de 5/2. ,,A fost un moment important pentru Taylor, dar si pentru mine, deoarece nu m-am mai aflat pe terenul de joc de mult timp. Ne-am simtit foarte bine”, a declarat Sarapova, citata de AFP. Apoi, aceasta a evoluat intr-o partida de dublu mix, alaturi de legenda tenisului american John McEnroe, impunandu-se cu 5/3 in fata cuplului format din Martina Navratilova si Andy Roddick, insa, tinand cont de ambianta extrem de relaxanta in care s-a desfasurat turneul a fost greu de stabilit nivelul real al rusoaicei, care are in palmares 35 de titluri, intre care cinci de Mare Slem.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s